ЖІНОЧИЙ «РУХ» ГРАТИМЕ В ПЕРШІЙ ЛІЗІ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ

У середині жовтня стартує новий сезон у першій лізі жіночого чемпіонату України, у ньому візьме участь команда львівського «Руху».

 

 

Відділ жіночого футболу Української асоціації футболу завершив етап підготовки до сезону. До участі в ньому допустили команди, які до 22-го вересня подали офіційні підтвердження клубів і обласних асоціацій, надали всі необхідні документації, згідно з регламентними нормами, а також заявили свої команди на новий ігровий сезон.

Участь у другій за рангом лізі українського жіночого футболу візьмуть 5 команд, які зіграють за стандартною системою у два кола: 5 турів у першому колі цього року та ще 5 турів уже навесні 2023-го року.

Склад учасників змагань – «Рух» (Львів), «Лідер» (Кобеляки, Полтавська область), «Прикарпаття-ДЮСШ №3» (Івано-Франківськ), «Юність» (Чернігів), «Янтарочка» (Новояворівськ, Львівська область).

Футбольний клуб «Рух» і дівоча команда тернопільської школи «Чемпіон» підписали угоду про співпрацю у травні минулого року. У складі «жовто-чорних» зараз є чимало перспективних футболісток, деякі з них – кандидатки в збірні України різного віку.

Головний тренер жіночого «Руху» – Володимир Левчук – вважає, що така співпраця стане великим кроком для розвитку жіночого футболу нашого регіону, особливо в теперішній складний час.

 

 

Календар першого кола жіночого чемпіонату України у першій лізі (базові дати туру)

1 тур, 16 жовтня

«Юність» – «Янтарочка»

«РУХ» – «Прикарпаття-ДЮСШ №3»

2 тур, 23 жовтня

«Лідер» – «Юність»

«Янтарочка» – «РУХ»

3 тур, 30 жовтня

«РУХ» – «Лідер»

«Прикарпаття-ДЮСШ №3» – «Янтарочка»

4 тур, 6 листопада

«Лідер» – «Прикарпаття-ДЮСШ №3»

«Юність» – «РУХ»

5 тур, 13 листопада

«Янтарочка» – «Лідер»

«Прикарпаття-ДЮСШ №3» – «Юність»

Остаточні дати проведення матчів опублікують після погодження з усіма клубами першої ліги.

За підсумками сезону команда, яка посяде перше місце, здобуде право підвищитися у класі та вийти у вищу лігу сезону-2023/2024.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини