ДЕНИС КОЛЧИН: «НАВІТЬ ПІСЛЯ ТАКИХ ПЕРЕМОГ МИ РОЗУМІЄМО, ЩО МОЖНА ПОКРАЩИТИ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував перемогу над «Інгульцем» U-19.

 

   

Це була впевнена перемога, але навіть після неї ми розуміємо, над чим нам слід працювати і що можна покращити. На жаль, в завершальній стадії атак нам інколи не вистачає холоднокровності, спокою в діях. Це елемент психології – хлопці починають метушитись, приймати поспішні рішення. Через це виникають помилки й «Рух» не завжди використовує свої моменти. Якщо проаналізувати кожен з п’яти матчів у чемпіонаті, то в кожній грі ми мали багато хороших нагод, щоб забити, але не реалізовуємо їх. 

У нас великі вимоги до гравців, адже «Рух» ставить перед собою високі задачі. Тому футболістам дійсно треба багато працювати, щоб тренерський штаб був задоволений їхніми діями на полі. Ми хочемо, щоб хлопці постійно прогресували, тому в кожному матчі вони мають грати ще краще. Водночас є розуміння, що ці гравці роблять перші кроки на високому рівні, тож крім постійної роботи їм потрібно ще мати впевненість. 

Хочу ще раз наголосити, що в нашій обоймі 24 гравці, які однаково якісно можуть зіграти та претендують на місце в стартовому складі. Ми робимо ротацію, враховуючи форму футболістів та навантаження, яке вони отримують на тренуваннях. В нас молоді гравці, але тренування в них дуже інтенсивні. Також деякі хлопці працюють з першою командою. 

Для нас важливо, щоб футболісти отримували ігрову практику, водночас ми аналізуємо те, як вони грають та тренуються. Академія працює добре і ми можемо безболісно проводити ці ротації, бо в нас є якісні гравці і в них хороша підготовка. Тішить, що зараз в команді все дуже гармонійно і панує хороша атмосфера. Кожен з гравців, які є на заміні, також розуміють свою роль і ми знаємо, що вони підсилять гру, коли з’являться на полі. Це хороший сигнал футболістам, що кожен з них важливий для команди. 

Ми пишаємось, що гравці з «Руху» U-19 залучаються до тренувань з першою командою, а також грають за основу клубу. Зокрема минулого тижня Данило Слива та Мухаммад Джурабаєв вийшли на поле в матчі з «Зорею», ще кілька гравців були у заявці команди. Після гри я сказав хлопцям, що вихованці Академії роблять великий внесок в успіхи клубу і допомагають «Руху» здобувати перемоги. Гравці бачать, що в них є шанс проявити себе на рівні УПЛ і тішить, що ці футболісти безболісно вливаються в робочий процес першої команди. Водночас у цьому велика роль Віталія Пономарьова, який довіряє молоді, адже не кожен тренер готовий піти на таке.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини