ІВАН ФЕДИК: «ПОТРІБНО БУЛО ВИКОРИСТОВУВАТИ СВОЇ МОМЕНТИ, ТОДІ РЕЗУЛЬТАТ БУВ БИ ІНШИМ»

 

Головний тренер «Руху-2» прокоментував поразку від «Полісся-2».

 

 

Ми грали проти сильного суперника. «Полісся-2» – одна з найбільш граючих команд у Другій лізі. Нам потрібно було використати моменти, які «Рух-2» створив на початку матчу, а також в дебюті другого тайму. Тоді як «Полісся-2» реалізувало свої нагоди, відповідно ми й отримали цей результат. 

Зараз нам важко дається якісний вихід з оборони в атаку. Також нам треба краще реалізовувати моменти. Це ті ігрові аспекти, над якими нам слід працювати. Не хочеться виділяти когось із гравців окремо – сьогодні програла вся команда і в першу чергу головний тренер. 

Якби ми змогли швидко відігратись після перерви, то гра могла б піти за іншим сценарієм. Але «Полісся-2» забило гол і він фактично став вирішальним у цьому поєдинку. Команда неуважно зіграла під час стандарту, була певна розконцентрація з боку гравців у цьому епізоді. 

Основне завдання «Руху-2» – готувати гравців для першої команди. В нас кожен футболіст на вагу золота та важливий для команди, тому прикро, що деякі гравці отримали ушкодження. Та водночас ми маємо набирати якомога більше очок у своїх матчах. Вже у вівторок, 27 серпня, в нас розпочнеться підготовка до гри зі «Скалою 1911». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини