«РУХ-2» НА ВИЇЗДІ ПЕРЕМІГ «КУДРІВКУ»

 

Переможний гол забив Непейпієв з передачі Михайліва. 

 

 

У 15 турі Другої ліги «Рух-2» завітав у Чернігів, де зустрівся із «Кудрівкою». Обидві команди з перших хвилин нав'язали рівну боротьбу. А перший небезпечний момент створили господарі – після подачі з лівого флангу Довгоп’ятов опинився на самоті у штрафному майданчику «жовто-чорних», але з хорошої позиції головою пробив вище воріт. «Рухівці» згодом відповіли своєю нагодою: Карабін з близької відстані пробив у голкіпера, а добивання Бойка заблокували захисники. Також Карабін небезпечно пробивав з лінії штрафного майданчика, але воротар «Кудрівки» впорався з цим пострілом. 

Другий тайм активніше розпочали «жовто-чорні» і відзначились голом. Так, Михайлів протягнув м’яч у центрі і вивів на удар Непейпієва, який в дотик відправив м’яч у ближній кут воріт. «Кудрівка» вже за кілька хвилин могла відігратись, але блискуче зіграв Герета, здійснивши сейв після удару впритул. Згодом воротар «Руху-2» ще кілька разів виручив команду після моментів, які створювали господарі. Свої нагоди подвоїти перевагу мали і «жовто-чорні», а особливо яскраво в атаці виглядав Михайлів, який на дриблінгу змістився зліва та пробив, але голкіпер «Кудрівки» відбив м’яч. Наприкінці гри Непейпієв міг оформлювати дубль, але воротар парирував удар. Також могла забивати «Кудрівка», але Герета вкотре врятував львів’ян і зберіг свої ворота «сухими».

У підсумку, мінімальна перемога «Руху-2». В наступному турі «жовто-чорні» зіграють у дербі з «Карпатами-2». Цей матч відбудеться 5 листопада. 

 

 

Друга ліга України. 15 тур. «Кудрівка» – «Рух-2» (Львів) 0:1 (0:0)

28 жовтня 2023 року. Чернігів, стадіон «Юність»

Голи: Непейпієв, 48

Попередження: Рогачов, 75

«Рух-2»: Герета, Михальчук, Дуць, Товарницький, Герега, Бойко, Добрянський (А. Федор, 59), Рогачов, Непейпієв, Михайлів (Русяк, 82), Карабін.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    28 жовтня 2023 р., 22:24

    Молодці! Радий, що Непейпієв поступово набирає форму, адже його допомога головній команді потрібна

Схожі новини