«РУХ-2» ВПЕВНЕНО ПЕРЕМІГ «УЖГОРОД»

 

У 10-му турі Другої ліги «Рух-2» на своєму полі приймав «Ужгород». Обидві команди в схожому темпі розпочали матч, а перший момент створили гості. Зокрема гравець «Ужгорода» пробивав зі штрафного, але влучив у стійку. Після цього ініціативу перехопили «жовто-чорні», які напосіли на ворота закарпатців. Один з таких моментів завершився голом, коли Михайло Дзюнь бив із середньої дистанції – після рикошету від захисника сейв здійснив голкіпер, але першим на добиванні був Святослав Боцьків, який відкрив рахунок у матчі. А наприкінці першого тайму нападник львів’ян оформив дубль, відгукнувшись на передачу Андрія Кітели.

У другій половині гри спочатку Назар Касарда розібрався з кількома гравцями та пробив з-за меж штрафного майданчика у руки голкіперу. А згодом ефектний сейв у дзеркальному епізоді здійснив Святослав Ванівський. Також здалеку стріляв Кітела, втім воротар врятував «Ужгород» від ще одного пропущеного гола. Але голкіпер закарпатців не зумів виручити команду на 88-ій хвилині, коли точним ударом з середньої дистанції відзначився Максим Бойко.

Відтак упевнена перемога «Руху-2» з рахунком 3:0. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють вдома проти «Вільхівців». Базова дата 11-го туру – 19 жовтня. 

 

 

Друга ліга ПФЛ, група «А» сезону 2024/25. 10 тур. «Рух-2» (Львів) – «Ужгород» 3:0 (2:0)

12 жовтня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Боцьків, 27, 44, Бойко, 88

Попередження: Турко, 25, Дзюнь, 77, Бойко, 64

«Рух-2»: Ванівський, Михальчук, Турко, Товарницький, Поповський, Хмельовський (Бойко, 61), Дзюнь (Рогачов, 88), Квас (Штокал, 61), Кітела, Касарда (Цюрпалевич-Семочко, 74), Боцьків (Музичук, 46)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини