«РУХ-2» НА ВИЇЗДІ ПЕРЕМІГ «САМБІР-НИВУ-2»

 

Перемогу «жовто-чорним» приніс гол Михайла Дзюня – 1:0.

 

 

У 8-му турі Другої ліги «Рух-2» завітав у Самбір, де зустрівся з об’єднаною командою «Самбір-Нива-2». Головний тренер львів’ян Іван Федик після перемоги в попередній грі з «Реал Фармою» зробив три зміни у складі команди: Святослав Ванівський грав у воротах замість Юрія-Володимира Герети, Денис Хмельовський вийшов замість Максима Бойка, а Кевін Цюрпалевич-Семочко замінив Данила Грабовецького. 

Перший момент у матчі виник, коли Довбецький бив здалеку, але Ванівський без проблем спіймав м’яч. А згодом голкіпер «Руху-2» нейтралізував вихід віч-на-віч – Напуда мав чудову нагоду відзначитись. «Жовто-чорні» відповіли на ці епізоди двома ударами головою у виконанні Сергія Панченка, але без гостроти поблизу воріт господарів. На 35-ій хвилині матчу команда «Самбір-Нива-2» залишилася в меншості – пряму червону за грубий фол отримав Герега. За мить Олексій Товарницький головою замикав подачу Андрія Кітели зі стандарту, втім голкіпер впорався з цим ударом. 

В другій половині гри Кітела після навісної передачі з гострого кута в дотик пробив повз ворота. А на 70-ій хвилині після моменту в карному майданчику «Самбора-Ниви-2» першим на добиванні зорієнтувався Михайло Дзюнь та відкрив рахунок у матчі. Згодом небезпечно зі штрафного бив Кітела – м’яч пролетів повз ближню стійку. Наприкінці гри Костянтин Квас вискочив на рандеву з голкіпером, але не зміг його переграти. 

У підсумку, підопічні Івана Федика здобули п’яту поспіль перемогу в Другій лізі. Наступний свій матч «Рух-2» зіграє вдома у неділю, 6 жовтня, а суперником «жовто-чорних» буде «Куликів-Білка». 

 

 

Друга ліга ПФЛ, група «А» сезону 2024/25. 8 тур. «Самбір-Нива-2» (Тернопіль) – «Рух-2» (Львів) 0:1 (0:0)

28 вересня 2024 року. Самбір, стадіон ім. Л. Броварського

Гол: Дзюнь, 70

Попередження: Товарницький, 15, Касарда, 43, Хмельовський, 47, Турко, 62

Вилучення: Герега, 35 (пряма червона)

«Рух-2»: Ванівський, Михальчук, Турко, Товарницький, Кітела, Хмельовський (Бойко, 55), Дзюнь, Квас, Цюрпалевич-Семочко, Касарда, Панченко (Музичук, 63)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини