«РУХ-2» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИВСЯ «ВІЛЬХІВЦЯМ»

 

Матч закінчився з рахунком 0:1 на користь закарпатців. 

 

 

«Рух-2» в другому турі Другої ліги завітав на Закарпаття де зустрівся з дебютантом чемпіонату – «Вільхівцями». Іван Федик у порівнянні з матчем першого туру проти «Ужгорода» провів деякі зміни у складі львів’ян: замість Товарницького вийшов Кітела, а Поповський зайняв позицію в центрі захисту. Крім того, Бойко замінив у центрі поля Русяка, а Шайда на фланзі атаки –  Лебедя. 

На старті поєдинку ініціативою володіли господарі. Спочатку Бакус відбив дальній удар Немчанінова, а за мить Кітела заблокував удар головою після розіграшу кутового у виконанні закарпатців. «Рухівці» ж відповіли пострілом Михальчука зі штрафного у стінку та неточним дальнім ударом від Штокала. Тоді як після цього знову в гру вступив Бакус, відбивши потужний удар Фундука з-за меж карного майданчика. Згодом постріл Глаголи пролетів повз дальню стійку воріт львів’ян. Наприкінці тайму «рухівці» взяли м’яч під свій контроль, але не створили небезпечних моментів поблизу воріт «Вільхівців». 

В дебюті другої половини гри свою майстерність знову продемонстрував Бакус, парирувавши непростий удар після розіграшу стандарту. Та на 52-ій хвилині Глагола технічним ударом з-за меж штрафного майданчика відкрив рахунок у матчі. Далі Кітела бив здалеку, втім голкіпер закарпатців без проблем зафіксував м’яч. Після цього правий захисник «Руху-2» отримав шанс відзначитись з перспективного штрафного, але пробив у стінку. Свої моменти забити мали Дзюнь та Грабовецький, які вийшли на заміну в другому таймі, але голкіпер «Вільхівців» врятував свою команду. 

У підсумку, прикра поразка «Руху-2» з рахунком 0:1. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють вдома проти «Полісся-2» у понеділок, 26 серпня. 

 

 

Друга ліга ПФЛ, група «А» сезону 2024/25. 2 тур. «Вільхівці» – «Рух-2» (Львів) 1:0 (0:0)

17 серпня 2024 року. Вільхівці, стадіон «Вільхівці-Арена-Парк»

Гол: Глагола, 52

Попередження: Панченко, 57, Музичук, 58

«Рух-2»: Бакус, Поповський, Кітела, Турко, Михальчук, Хмельовський, Бойко (Дзюнь, 58), Штокал (Грабовецький, 86), Шайда (Касарда, 82), Музичук (Лебідь, 58), Панченко (Коваль, 82)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини