«РУХ-2» ПОСТУПИВСЯ «ЧАЙЦІ»

 

До поєдинку з «Чайкою» «жовто-чорні» підходили у бойовому настрої, адже хотіли перервати нічийну серію, яка тривала вже три матчі. У порівнянні з грою проти «Кременя-2» Володимир Безуб’як провів дві зміни у складі львів’ян: Хмельовський та Добрянський вийшли у стартовій одинадцятці замість Столярчука та Штокала.

Перший тайм пройшов за ігрової та територіальної переваги «рухівців». Так, Непейпієв пройшов кількох захисників та пробивав у ближній кут – м’яч розминувся з ближньою стійкою. Згодом Музичук вдало поборовся у карному майданчику та намагався перекинути голкіпера, але той встиг зреагувати на цю спробу. 

У другій половині матчу гра складалась за схожим сценарієм: «жовто-чорні» атакували, але так і не змогли втілити свою активність у голи. Тоді як гості скористались помилками львів’ян у захисті та забили тричі зусиллями Гуськова, Венгера та Євстратенка. 

У підсумку, прикра поразка «Руху-2» з рахунком 0:3. В наступному турі підопічні Володимира Безуб’яка у неділю, 21 квітня, зіграють з клубом ЮКСА.

 

 

Друга ліга України. 24 тур. «Рух-2» (Львів) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) 0:3 (0:0) 

17 квітня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Гуськов, 67, Венгер, 79, Євстратенко, 90+2

«Рух-2»: Герета (Сірук, 87), Кітела, Матвіїв, Товарницький, Михальчук, Хмельовський, Русяк, Добрянський (Грабовецький, 73), Непейпієв, Клайвер (Лебідь, 70), Музичук (А. Федор, 73)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини