«РУХ-2» ПОСТУПИВСЯ «ЗВЯГЕЛЮ»

 

У 28-му турі Другої ліги «Рух-2» на своєму полі приймав одного з лідерів чемпіонату – «Звягель». В першому таймі «жовто-чорні» багато атакували та створили кілька небезпечних моментів. Постійний контроль м’яча приніс львів’янам успіх, коли на 36-ій хвилині Квас відкрив рахунок у матчі. 

В другій половині поєдинку гра дещо вирівнялась, а на 74-ій хвилині матчу Матвіїв сфолив на футболістові «Звягеля» у карному майданчику, після чого арбітр продемонстрував захиснику «жовто-чорних» червону картку та призначив пенальті у ворота львів’ян, який реалізував Нестеров. Наприкінці матчу «рухівці» могли знову вийти вперед, втім потужний постріл Кваса з району одинадцятиметрової позначки зумів парирувати голкіпер. Тоді як «Звякгель» на шостій компенсованій хвилині вирвав перемогу завдяки красивому удару через себе у виконанні Гаврилюка. 

У підсумку, прикра поразка «жовто-чорних» з рахунком 1:2. В наступному турі «Рух-2» у неділю, 19 травня, зустрінеться на виїзді з «Дружбою» із Мирівки. 

 

 

Друга ліга України. 28 тур. «Рух-2» (Львів) – «Звягель» 1:2 (1:0) 

12 травня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Гол: Квас, 36 – Нестеров, 75 (пенальті), Гаврилюк, 90+6

Вилучення: Матвіїв, 74 (пряма червона)

«Рух-2»: Герета, Кітела, Матвіїв, Товарницький, Михальчук, Хмельовський (Король, 90+2), Столярчук, Притула (Русяк, 78), Непейпієв (Поповський, 90+2), Клайвер (Дуць, 78), Квас


loading...

0 коментарів

    Схожі новини