«РУХ-2» РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «КРЕМЕНЕМ-2»

 

Це третя поспіль нічия вихованців Академії у Другій лізі України.

 

 

«Жовто-чорні» їхали в Кременчук із бажанням перервати триматчеву безвиграшну серію у Другій лізі та здобути свою першу офіційну перемогу у 2024 році. Націленість на ворота дала свої плоди вже на старті зустрічі: подача з кутового призвела до серії рикошетів, після яких м'яч перетнув лінію воріт «Кременя-2». Опісля збільшувати перевагу своєї команди могли Михальчук та Клайвер, але їхнім ударам не вистачило влучності. Пропущений гол від Пастернака всередині першого тайму був доволі нелогічним, адже ініціативою на полі весь час володіли львів'яни. Ще до перерви красень-гол з-за меж штрафного намагався забити Штокал, але свою команду врятував кіпер господарів.

На старті другого тайму Оксененко здійснив класний сейв після удару Столярчука. Через мить голкіпер «Кременя-2» вкотре продемонстрував свою реакцію і виручив команду – і знову нагоду забивати мав Столярчук. Непейпієв завершив цю перспективну атаку небезпечним ударом, але пробив повз ворота. Львів'яни продовжували і надалі грати першим номером, щоправда, результату це не принесло. У підсумку, 1:1 з «Кременем-2» – і це вже третя поспіль мирова команди Володимира Безуб'яка у Другій лізі. Наступний матч у Чемпіонаті «жовто-чорні» проведуть вдома 17 квітня проти «Чайки».

 

 

Друга ліга України. 23 тур. «Рух-2» (Львів) – «Кремінь-2» (Кременчук) 1:1 (1:1)

12 квітня 2024 року. «Кремінь-Арена» ім. О. Бабаєва, Кременчук

Голи: Пастернак, 33 – Сабієв, 10 (аг)

Попередження: Кітела, 26, Столярчук, 68, Штокал, 85

«Рух-2»: Герета, Михальчук, Матвіїв, Товарницький, Кітела, Русяк (Хмельовський, 69), Столярчук (Король, 69), Штокал, Непейпієв, Клайвер (Ніколаєв, 69 (А. Федор, 88)), Музичук.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини