«РУХ-2» РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «УЖГОРОДОМ» У ПЕРШОМУ МАТЧІ НОВОГО СЕЗОНУ

 

За «жовто-чорних» дублем відзначився Панченко – 2:2. 

 

 

«Рух-2» розпочав новий сезон у Другій лізі візитом на Закарпаття, де у першому турі зустрівся з «Ужгородом». Цей поєдинок став першою офіційною грою для Івана Федика на чолі «Руху-2».

«Жовто-чорні» володіли ініціативою у першому таймі й не дали супернику створити жодного моменту. Водночас в атаці «рухівці» мали нагоди відзначитись після стандартів. Так, спочатку Михальчук пробивав зі штрафного, а згодом Музичук головою замикав подачу з кутового – повз ворота. Та наприкінці першої половини гри голкіпер помилився на виході після навісу у виконанні Поповського й випустив з рук м’яч, який підхопив Панченко та забив гол. 

Другий тайм розпочався зі ще одного взяття воріт «рухівцями». Зокрема, на 50-ій хвилині Русяк потужно пробив з-за меж карного майданчика і голкіпер впорався з цим пострілом, втім на добиванні першим опинився Панченко й добив м’яч у сітку, подвоївши перевагу львів’ян. Одразу ж після цього господарі могли забивати двічі, але Бакус врятував «жовто-чорних». Проте закарпатці таки відіграли один м’яч: Минайленко відзначився після подачі з кутового. «Ужгород» міг після цього зрівнювати рахунок, втім Бакус знову здійснив блискучий сейв. Та навіть голкіпер «Руху-2» не зміг зарадити, коли Караман замкнув простріл з флангу та встановив остаточний рахунок у матчі – 2:2. 

Відтак «жовто-чорні» з нічиєї стартували у сезоні 2024/25. Наступний матч «Рух-2» зіграє на виїзді проти «Вільхівців». Базова дата другого туру – 17 серпня. 

 

 

Друга ліга ПФЛ, група «А» сезону 2024/25. 1 тур. «Ужгород» – «Рух-2» (Львів) 2:2 (0:1)

8 серпня 2024 року. Ужгород, стадіон «Авангард»

Голи: Минайленко, 75, Караман, 89 – Панченко, 41, 50

Попередження: Панченко, 2, Поповський, 35, Михальчук, 63, Касарда, 90+1

«Рух-2»: Бакус, Поповський (Кітела, 46), Турко, Товарницький, Михальчук, Хмельовський, Русяк, Штокал (Бойко, 75), Лебідь (Шайда, 46), Музичук (Касарда, 60, (Грабовецький, 90+4)), Панченко


loading...

0 коментарів

    Схожі новини