«РУХ-2» У СПАРИНГУ ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «АГРОБІЗНЕСОМ»

 

За «жовто-чорних» у першому таймі відзначився Дуць, а гості зрівняли рахунок зусиллями Кузьмина у другій половині гри – 1:1.

В другому у 2024 році спарингу «Рух-2» на клубній базі зустрівся з «Агробізнесом». Перший небезпечний момент у матчі створили гості – Бакус зреагував на удар головою та рикошет від захисника. «Жовто-чорні» відповіли потужним пострілом Короля, який заблокували оборонці «Агробізнесу». А на 28-ій хвилині після подачі з кутового першим на м’ячі опинився Ігор Дуць та у дотик влучно пробив ногою, відкривши рахунок у матчі. «Агробізнес» мав свій момент після стандарту, втім м’яч після удару їхнього гравця пролетів повз дальню стійку. Також у кількох епізодах блискучу гру демонстрував голкіпер «Руху-2» Маркіян Бакус. Проте й «жовто-чорні» не відсиджувались в обороні, а мали кілька нагод, аби подвоїти перевагу, але їм не вистачало точності.

Другий тайм активніше розпочали «рухівці», зокрема, головою пробивав Альваренга, але перед цим потрапивши в офсайд, також були спроби дальніх ударів. Тоді як в «Агробізнесу» пройшла атака правим флангом і цю нагоду використав Кузьмин, зрівнявши рахунок. За кілька хвилин Грабовецький підловив на помилці голкіпера гостей та намагався заблоковувати його виніс, але м’яч відскочив від «рухівця» в сторону від воріт. Після цього Мисик відгукнувся на подачу з лівого флангу – удар виявився занадто легким. Також злету добре приклався Грабовецький, але не влучив у ворота. «Агробізнес» відповів небезпечною контратакою, але удар з середньої дистанції гравця волочиської команди виявився неточним. Наприкінці матчу гості намагались вирвати перемогу та мали серію стандартів, але жоден з цих моментів не використали. 

У підсумку, нічия 1:1. «Рух-2» продовжує зимові збори на клубній базі. Крім того, підопічні Володимира Безуб’яка змагатимуться на Меморіалі Ернеста Юста, а суперниками «жовто-чорних» у групі є брюховицький «Легінь», «Поділля» з Великої Березовиці та ФК «Жовква».

 

 

Товариський матч. «Рух-2» (Львів) – «Агробізнес» (Волочиськ) 1:1 (1:0)

4 лютого 2024 року. НТБ «Рух», Винники

Голи: Дуць, 28 – Кузьмин, 60

«Рух-2»: Бакус (Воробйов, 86), Гришкевич (Паращук, 71), Дуць, Кусий, Михальчук, Хмельовський (ГНП, 83), Король (Добрянський, 46), Русяк (Грабовецький, 46), Мисик (Лебідь, 71), Ніколаєв (А. Федор, 46), Альваренга (Бейзик, 71)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини