«РУХ-2» В ЗАКЛЮЧНОМУ МАТЧІ СЕЗОНУ РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «КУДРІВКОЮ»

 

У заключному турі Другої ліги «Рух-2» на своєму полі приймав «Кудрівку». Гості активно атакували протягом всього першого тайму і справжні дива у воротах «жовто-чорних» робив Святослав Ванівський, здійснивши багато ефектних сейвів. Втім на 27-ій хвилині «Кудрівка» вийшла вперед, коли Волошин зіграв на добиванні та відправив м’яч у сітку. «Рухівці» ж створювали загрозу переважно після контратак і наприкінці першої половини гри заробили право на кутовий. Після подачі зі стандарту у карному майданчику гостей створилась метушня, а першим на цю ситуацію відреагував Сергій Панченко, зрівнявши рахунок. 

В другому таймі ситуація на полі змінилась, адже ініціативу перехопив «Рух-2». Львів’яни більше та гостріше атакували, тоді як гол забили знову футболісти «Кудрівки»: шалений дальній постріл у виконанні Коваля і м’яч від поперечки опинився в сітці. Та «жовто-чорні» зуміли втілити свою перевагу у забитий гол – відзначився Музичук. Наприкінці матчу «рухівці» могли вирвати перемогу, але вдало зіграв голкіпер «Кудрівки», а ще у кількох епізодах львів’янам не вистачило точності.

У підсумку, бойова нічия з рахунком 2:2. Підопічні Володимира Безуб’яка завершають сезон на 9-му місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 34 очка. 

 

 

Друга ліга України. 30 тур. «Рух-2» (Львів) – «Кудрівка» 2:2 (1:1) 

26 травня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Гол: Волошин, 27, Коваль, 65 – Панченко, 45, Музичук, 72

«Рух-2»: Ванівський, Кітела, Холод, Товарницький, Михальчук, Хмельовський (Король, 73), Столярчук (Добрянський, 90), Притула (Русяк, 61), Непейпієв, Шайда (Ніколаєв, 73), Панченко (Музичук, 61).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини