«РУХ-2» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «ТРОСТЯНЦЕМ»

 

«Жовто-чорні», попри велику кількість створених моментів, так і не змогли пробити захист гостей. 

«Рух-2» на своєму полі у 20-му турі Другої ліги зустрівся з «Тростянцем». Це був перший офіційний матч підопічних Володимира Безуб’яка у 2024 році. 

Матч активніше розпочали гості, які створили кілька моментів після стандартів. Та після цього ініціативу перехопили «рухівці» і відповіли неточним дальнім пострілом Михальчука. Згодом Музичук на дриблінгу увійшов у штрафний майданчик, але голкіпер заблокував його удар. Після цього воротар «Тростянця» ще раз виручив свою команду – небезпечно бив Кітела. Також з гострого кута пробивав Музичук, але Максим не влучив у ворота, а удар Столярчука заблокував захисник гостей. 

У другому таймі «жовто-чорні» мали чудову нагоду забити: Непейпієву не вистачило дещиці, аби замкнути гострий простріл Кітели. Водночас Герета нейтралізував загрозу після небезпечного удару гравця «Тростянця» з середньої дистанції. Згодом Кітела потужно стріляв здалеку – голкіпер здійснив сейв. Наприкінці ж гри «Рух-2» безперервно атакував, але не зміг реалізувати свої нагоди.

У підсумку, нульова нічия. Підопічні Володимира Безуб’яка після цього поєдинку піднялись на 6-ту сходинку в турнірній таблиці Другої ліги. Свій наступний офіційний матч «Рух-2» зіграє проти «Локомотива» 6 квітня. Тоді як вже у неділю, 24 березня «жовто-чорні» зіграють у півфіналі Меморіалу Ернеста Юста проти «Нафтовика» 

 

 

Друга ліга України. 20 тур. «Рух-2» (Львів) – ФК «Тростянець» 0:0 

23 березня 2024 року. Винники, НТБ «Рух»

Попередження: Панченко, 7, Кітела, 40, Герета, 59

 «Рух-2»: Герета, Кітела, Матвіїв, Холод, Михальчук, Хмельовський, Столярчук, Русяк (Король, 57), Теслюк, Непейпієв (Ніколаєв, 80), Панченко (Музичук, 22)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини