СЕРГІЙ ЗАДОРОЖНИЙ: «НЕОБХІДНО ПРАВИЛЬНО НАЛАШТУВАТИСЬ НА ГРУ»

Головний тренер «Руху» U-19 розповів про підготовку команди до матчу-відповіді у Юнацькій лізі УЄФА проти «Сараєво».

 

 

– Дорога у Сараєво була важкою, але вчора команда провела якісне вечірнє тренування – гравці дуже добре рухались. Сьогодні наші футболісти також чудово виглядали під час тренувальної сесії, тому я думаю, що команда підійде до матчу в оптимальних кондиціях.

Необхідно правильно налаштуватись на гру, адже ми приїхали сюди перемагати. Але гра покаже, хто буде сильнішим на полі. Тренерський штаб та гравці досконально вивчили «Сараєво». Ми переглянули їх матчі, також зробили висновки після попередньої гри.

Наш суперник може загубитись на полі, якщо його пресингувати. «Сараєво» беззаперечний лідер у чемпіонаті Боснії та Герцеговини і місцеві команди не створюють їм необхідний опір. Ми ж граємо в інший футбол і нав’яжемо їм боротьбу та поставимо суперника і поставимо його у незручне становище.

У складі «Руху» грають гравці 2004 року народження – Федор, Пастух і Холод. Вони старші та досвідченіші за своїх партнерів, тому ці футболісти мають бути лідерами і демонструвати приклад для решти команди. Я бачу, як молодші партнери тягнуться до хлопців і це тішить мене, адже це дозволяє старшим гравцям ділитись досвідом, створює хорошу атмосферу у команді. У «Руху» дуже цікавий склад і перспективні футболісти. Потрібно добре попрацювати з цими гравцями та дати їм час, аби вони реалізували себе.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини