ДЕНИС КОЛЧИН: «НАМ СЛІД БУЛО ПЕРЕРИВАТИ СВОЮ НЕВТІШНУ СЕРІЮ І ЦЕ ТИСНУЛО НА КОМАНДУ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував перемогу над юніорами «Оболоні».  

 

 

Цей матч був досить нервовим у нашому виконанні, адже всі в команді розуміли, що нам вже слід перервати невтішну серію. Ми відчували відповідальність за результати «Руху» U-19 і втомились від поразок. Це тиснуло на хлопців – в деяких ключових епізодах слід було грати трохи спокійніше, холоднокровніше.  

Команда могла зняти всі питання щодо переможця цієї гри ще в першому таймі, але відчувалась певна нервозність. При рахунку 2:0 на нашу користь ми пропустили абсолютно необов’язковий гол і знову були переживання на останніх хвилинах – це дратує всіх нас. Звісно, хотілось зіграти «на нуль» і кожного матчу ми хочемо зберігати свої ворота «сухими», щоб була стабільність у грі нашого захисту та забивати якомога більше голів. 

Загалом «Рух» U-19 повинен був сьогодні перемагати, але футбол не зовсім логічна у цьому плані гра і ми відчули це у кінцівці гри з «Оболонню» U-19. Нам майже все вдавалося, але суперник таки зумів забити гол і почала відчуватись напруга. Я впевнений, що ця перемога додасть впевненості всім нашим гравцям і тепер вони зможуть продемонструвати свій потенціал.

Сьогодні вся команда заслужила на цю перемогу, адже лінія атаки не впоралась би без впевненої гри захисників. Хлопці добре зробили свою справу в оборонних діях та нейтралізували Тараса Ляха – дуже сильного нападника у складі «Оболоні» U-19. Захисники добре зробили свою справу, а нападники – свою. Всі сьогодні виклались на повну і добре попрацювали на полі. 

Сподобалось, що хлопці зберігали ігрову структуру та грали досить дисципліновано. Це хороший сигнал про те, що наші гравці можуть демонструвати необхідну стабільність протягом матчу та зіграність. Але попереду багато роботи – потрібно вдосконалити свою гру, бо невимушених помилок також вистачає. Зрозуміло, виникають помилки під тиском суперника, але не можна помилятись в простих ситуаціях і просто віддавати м’яч супернику. Не слід зараз впадати в ейфорію після перемоги, а потрібно робити правильні висновки та працювати далі. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини