ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК ОЧОЛИВ «РУХ-2»

 

До тренерського штабу команди вихованців Академії, яка невдовзі дебютує у Другій лізі, також увійшли Валентин Слюсар та Ігор Рипновський. Ігор Дуць та Максим Білий, які повернулись до «Руху», виконуватимуть обов’язки граючих тренерів. 

 

 

«Рух-2», який цього сезону спробує свої сили серед професіоналів, отримав нового наставника. Ним став 66-річний спеціаліст Володимир Безуб’як. Останні три роки фахівець працював у структурі Академії «Руху», опікувався гравцями 2006 року народження. У минулому сезоні його підопічні тріумфували у Кубку ДЮФЛ, перемігши у фіналі донецький «Шахтар» у серії пенальті. На тренерський місток професійної команди Володимир Йосипович повертається після семирічної перерви. У сезоні 2015/16 тренер очолював «Карпати», які на той час грали в УПЛ. 

Наставник «Руху-2» уже визначився зі своїми помічниками. Асистент головного тренера став Валентин Слюсар, відомий у минулому гравець «Металіста», та тренер воротарів Ігор Рипновський, останнім місцем роботи якого був ФК «Львів». 

Головною метою створення команди «Рух-2» – надання якомога більшої ігрової практики талановитим вихованцям Академії «Руху» та здобуття ними важливого досвіду в матчах проти дорослих професійних команд України. Крім того, наставник розраховує в команді на таких досвідчених гравців, як Ігор Дуць та Максим Білий. Вони виконуватимуть у команді функції граючих тренерів та допомагатимуть молоді своїми порадами у тренувальному процесі та на полі.

 

   

Свої домашні поєдинки «Рух-2» гратиме у Винниках на стадіоні імені Богдана Mаркевича. Дебютна гра у Другій лізі – вже у понеділок, 7 серпня, проти «Карпат-2». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини