ЧЕТВЕРО «РУХІВЦІВ» ВІДІГРАЛИ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-16

 

Арсен Залипка, Данило Слива, Дмитро Соломон та Олександр Кройтарь зіграли в матчі проти однолітків із Сенегалу на турнірі Dream Cup 2024, а «синьо-жовті» поступились з рахунком 0:1.

 

 

Збірна України U-16 (футболісти не старші 2008 року народження) зіграла у другому поєдинку на турнірі Dream Cup 2024. Зокрема, «синьо-жовті» зустрілись з Сенегалом U-16.

У стартовому складі юнацької збірної України вийшли двоє вихованців Академії «Руху»: Арсен Залипка (відіграв увесь матч) та Данило Слива (зіграв 73 хвилини). Також у другій половині матчу на полі з’явились «рухівці» Дмитро Соломон (відіграв увесь другий тайм) та Олександр Кройтарь (вийшов на поле на 73 хвилині). У підсумку, «синьо-жовті» поступились сенегальцям з рахунком 0:1. 

Зазначимо, що Dream Cup 2024 проходить у японській Фукуоці на стадіоні J-Village. Цей турнір для «синьо-жовтих» – один з етапів підготовки до кваліфікації Євро-2025 (U-17). Заключний поєдинок на Dream Cup збірна України U-16 зіграє у неділю, 23 червня проти збірної Венесуели U-16. Стартовий свисток цього матчу пролунає о 6:00.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини