ЗАСНОВНИК «РУХУ» ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ТА EMILY RESORT ПЕРЕДАЛИ ВІЙСЬКОВИМ ДОПОМОГУ НА 2 МЛН ГРН

 

Захисники отримали 37 дронів-камікадзе Darts та додаткове технічне обладнання. 

Засновник ФК «Рух» Григорій Козловський та Emily Resort вкотре долучились до допомоги військовим та передали дронів та спорядження на 2 мільйони гривень. 

Зокрема, 45-та окрема артилерійська бригада отримала 37 дронів-камікадзе Darts загальною вартістю 1,5 мільйона гривень. Тоді як решту 500 тисяч гривень витратили на закупівлю необхідного технічного обладнання. 

 

 

«Основна функція цієї техніки – знищення окупантів та звільнити від них Україну. Це дрони-камікадзе, які використовуються для ураження техніки та живої сили ворога. 

Наша бригада від початку повномасштабного вторгнення має прямий контакт з «Рухом» та Emily Resort. Вони систематично передають нам матеріально-технічну допомогу, зокрема різні типи БПЛА. Це важливо, адже сучасна війна неможлива без використання безпілотних систем. Вони використовуються в розвідці та безпосередньо для знищення ворога. 

Українцям не можна забувати, що йде війна. Наш ворог дуже цинічний і у цій війні немає місця компромісу, бо Україні потрібна лише перемога. Тож треба докласти всіх зусиль, аби досягти своєї цілі і наблизити перемогу. Чим більше у військових буде БПЛА та іншого необхідного спорядження, тим більше вдасться зберегти життів українців і більше наших захисників повернуться додому живими та здоровими», – зазначив начальник авіації та протиповітряної оборони 45-ої ОАБр Олександр Грабовий.

 

 

Так, «Рух» та Emily Resort щомісячно перераховують 2 мільйони гривень для допомоги українським військовим. 

«Ми вперше закупили саме такі БПЛА Darts, адже цього разу отримали від наших захисників запит саме на цю техніку. Ці дрони активно використовуються на передовій і військові потребували їх. Водночас «Рух» та Emily Resort вкотре відгукнулись на запит 45-ї бригади і ми з радістю передаємо цю допомогу їм. Це звичні для нас речі, адже щомісяця спільними зусиллями передається допомога на 2 мільйони гривень. Тож чекаємо наступні побажання від військових та постараємось забезпечити їх всім необхідним» – сказав засновник ФК «Рух» Григорій Козловський. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини