ЧЕТВЕРО «РУХІВЦІВ» ЗІГРАЛИ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-16

 

Данило Слива, Дмитро Соломон, Арсен Залипка та Олександр Кройтарь зіграли в стартовому матчі Dream Cup 2024 проти Японії U-16, а «синьо-жовті» зазнали поразки в цьому поєдинку.

 

 

Збірна України U-16 (футболісти не старші 2008 року народження) зіграла свій перший поєдинок на турнірі Dream Cup 2024. У цій грі «синьо-жовті» зустрілись з господарем змагань – Японією.

У стартовому складі юнацької збірної України вийшли четверо вихованців Академії «Руху»: Арсен Залипка, Олександр Кройтарь, Данило Слива та Дмитро Соломон. Усі вони відіграли весь матч, а «синьо-жовті» поступились одноліткам з Японії з рахунком 0:6. Додамо, що для Сливи та Соломона це була дебютна гра у складі національної збірної. 

Нагадаємо, що Dream Cup 2024 проходитиме до 23 червня у Фукуоці на стадіоні J-Village. Цей турнір для «синьо-жовтих» – один з етапів підготовки до кваліфікації Євро-2025 (U-17). Наступний поєдинок збірна України U-16 зіграє у п'ятницю, 21 червня проти збірної Сенегалу U-16. Стартовий свисток цього матчу пролунає о 6:00. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини