ФК «РУХ» ТА ЙОГО ЗАСНОВНИК ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ПЕРЕДАЛИ НА ПОТРЕБИ ЗСУ 3,7 МЛН ГРН

 

За скеровані кошти купили спорядження та техніку, яку отримає ПвК «Захід».

 

 

Футбольний клуб «Рух» та його засновник Григорій Козловський передали на потреби Збройних Сил України 3,7 мільйона гривень. 

Зокрема, «Благодійна організація «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє» отримала запит від ГО «Народна Самооборона Львівщини» на фінансування пакета допомоги для українських захисників. Так, на ці кошти було закуплено тепловізори, прилади нічного бачення, автомобілі та обладнання до них, лазерні указки, приціли тощо. 

Зазначається, що Львівська обласна військова адміністрація провела закупівлю техніки та спорядження. Водночас придбані речі допоможуть військовими захищати регіон від атак ворога під час опалювального сезону на критичну інфраструктуру. 

«Перелік того, що потрібно було придбати, сформувало ПвК «Захід». Ми ж пропрацювали цей список і визначили, що можемо придбати, а що не можемо. Адже є пристрої подвійного призначення, які у вільному продажі, але є й обладнання, яке не можна знайти у вільному продажі. Соціально-відповідальний бізнес, зокрема ФК «Рух», шляхом перерахування коштів оплатив частину того спорядження та техніки, які отримає ПвК «Захід», – розповів радник начальника Львівської ОВА Тарас Грень. 


loading...

1 коментарів

  • Т

    Тарас

    9 жовтня 2023 р., 23:25

    Низький уклін Григорію Петровичу та його "Руху". Тільки так переможемо!

Схожі новини