ВІДБІР В АКАДЕМІЮ «РУХУ». ПЕРШИЙ ЕТАП ВІДБОРУ ДЛЯ ХЛОПЦІВ 2011 ТА 2012 РОКІВ НАРОДЖЕННЯ

 

В Академії «Руху» триває відбір юних футболістів і цього разу випробовування на першому етапі пройшли гравці 2011 та 2012 років народження. Загалом тренери та скаути переглянули понад 300 дітей з різних куточків України.

Традиційно діти зареєструвались, після чого отримали картку учасника та приступили до відбіркових завдань. 

«Хлопці виконують різноманітні завдання, аби ми перевірили їхню техніку, фізичні кондиції та ігрове мислення. Зокрема, на станції з бігу тренери звертають увагу на швидкість бігу. Далі діти працюють з м’ячем, демонструючи свою техніку та точність удару. На цій станції можна побачити, які технічні навички мають кандидати в Академію «Руху» та наскільки в них точний удар. Після цього перевіряться атакувальні та захисні дії дітей при грі 1 в 1. Ну а наприкінці етапу юнаки грають у футбол, аби вони в грі могли проявити свої найкращі якості», – розповів тренер АФ «Рух» Сергій Матвєєв.

Діти, які найкраще проявили себе, потраплять у другий етап відбору. Далі вони пройдуть тижневий цикл тренувань з командою Академії своїх вікових категорій. Додамо, що наступними відбір проходитимуть гравці 2015 року народження. Він відбудеться у неділю, 2 червня. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини