ЖФК «РУХ» ПОСТУПИВСЯ «ЛАДОМИРУ-2» У ЖІНОЧІЙ ПЕРШІЙ ЛІЗІ

 

Волинські футболістки тричі забили у першому таймі, а згодом забили 4 гол наприкінці матчу.

 

 

У 2-му турі жіночої Першої ліги ЖФК «Рух» вдома приймав «Ладомир-2» із міста Володимир Волинської області. До цієї гри дівчата підходили у різному настрої, адже «жовто-чорні» у 1-му турі «жовто-чорні» зіграли у яскраву нічию 4:4 із «Надбужжям». Тоді як гравчині з Волині переграли «Янтарочку» з рахунком 2:0.

Команди розпочали матч у запеклій боротьбі за м’яч та територіальну перевагу. Першу нагоду відзначитись мали саме «рухівчанки» – Гримак небезпечно пробила здалеку, але не влучила у площину воріт. Але далі гравчині «Ладомиру-2» перехопили ініціативу і вже в наступній атаці відкрили рахунок у матчі – захисниця «Руху» намагалась перервати вихід віч-на-віч нападниці волинської команди, але м’яч опинився у гравчині волинян, яка завершила епізод голом. Згодом футболістки «Ладомиру-2» створили ще один момент, після якого воротарка господарів Лапчак врятувала команду. Втім, на добиванні першою зіграла суперниця і подвоїла перевагу гостей. А наприкінці тайму волинські футболістки забили третій гол.

У другому таймі справжні дива демонструвала Лапчак, яка неодноразово рятувала «Рух» своїми сейвами. Водночас кілька разів здалеку небезпечно пробивала Гримак, але її ударам не вистачило точності. Проте на 90-ій хвилині «Ладомир-2» забив вчетверте і встановив остаточний рахунок у матчі – 0:4.

Додамо, що «Рух» після двох турів жіночої Першої ліги має у своєму активі 1 очко (1 нічия та 1 поразка). У 3-му турі 18 вересня «жовто-чорні» зіграють на виїзді в Івано-Франківську проти «Прикарпаття-ДЮСШ №3».

 

 

Жіноча Перша ліга, 2-й тур. «Рух» (Львів) – «Ладомир-2» (Володимир) 0:4 (0:3)

10 вересня 2023 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Цілуванська, 16, Кланцата, 23, Гуц, 43, Мещерякова, 90

«Рух»: Лапчак, Козловська, Озімчук, Харчина, Наумич, Волошин, Петелецька, Демчук (Байдиченко, 35), Клим (Рибарук, 38), Гримак, Хруль (Гостяєва, 72)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини