НАЗАР САВИЦЬКИЙ: «ХЛОПЦІ ВІДДАЛИ ВСІ СИЛИ ТА ЗДОБУЛИ ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ»

 

Старший тренер «Руху» U-14 прокоментував перемогу «жовто-чорних» в першому матчі фіналу чотирьох ДЮФЛУ проти однолітків з «УФК-Кривбасу» (2:0).

 

 

І «Рух», і «УФК-Кривбас» продемонстрували на полі багато емоцій. Гра була напруженою і тому подекуди виникали суперечливі епізоди та траплялись різноманітні сутички, була боротьба за перемогу. Я вдячний своїм гравцям за самовіддачу: хлопці добре постарались сьогодні та віддали всі сили у цьому поєдинку, здобувши позитивний для команди результат.

Ми завжди налаштовані на перемогу. «Рух» повинен грати з позиції тиску, діяти першим номером і цей матч не був винятком. Тепер слід повторити це у наступних іграх і здобути потрібний для нас результат. Наше завдання – перемагати в кожному матчі. При цьому ми повинні дотримуватись своїх ігрових принципів. Діти знають про це і з перших хвилин почали якісно атакувати й нам вдалося двічі забити та перемогти. 

Тренерський штаб та гравці слідкували також за тим, як грали «Шахтар» та «Динамо». Думаю, кожна команда якісно вивчає своїх опонентів, адже це вже завершальна стадія сезону і був час підготуватись до цих фінальних матчів. Попереду в нас непрості два поєдинки, але «Рух» постарається грати у свій звичний футбол. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини