ІВАН ФЕДИК: «КОМАНДА НЕ МОЖЕ ЗАЛЕЖАТИ ВІД КОНКРЕТНИХ ГРАВЦІВ»

 

Коментар головного тренера «Руху-2» після перемоги над «Ужгородом» (3:0).

 

 

Ми готувалися до серйозної гри, адже «Ужгород» зараз відрізняється від тієї команди, з якою ми грали в першому колі на старті сезону. Закарпатці підсилили середину поля – взяли туди досвідчених футболістів. Подобається футбол, який демонструє «Ужгород», як і загалом що показують ігрові команди.

Ми забили двічі в першому таймі. У перерві говорили про те, що потрібно надійно зіграти в обороні, діяти спокійно. Команда розуміла, що в нас буде непростий другий тайм. Під час паузи на матчі збірних багато наших гравців тренуються з першою командою, тому добре, що нам вдалося знайти правильний баланс та показати свій характер. Важливо, що нам вдалося реалізувати певні ігрові моменти, які ми напрацьовуємо на тренуваннях. 

Для нас кожен футболіст дуже важливий, але водночас команда не може залежати від конкретних гравців. У нас є хлопці, які можуть замінити футболістів, які пропускають матчі через дискваліфікацію. Щодо заміни Хмельовського, то Денис тренувався зараз з першою командою й інтенсивно провів цей тиждень, тому ми хотіли освіжити гру і випустили Бойка. Була впевненість, що він рівноцінно замінить Хмельовського і Максим забив третій гол. У неділю команда відпочине, а з понеділка розпочнемо підготовку до наступної гри. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини