ОЛЕГ ФЕДОР ВІДЗНАЧИВСЯ ГОЛОМ ЗА ОЛІМПІЙСЬКУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

 

Також у спарингу проти Парагваю U-23 зіграли «рухівці» Олексій Сич та Ігор Краснопір, а матч закінчився з рахунком 2:2.

 

 

Олімпійська збірна України зіграла заключний спаринг напередодні Олімпійських ігор у Франції. Зокрема, «синьо-жовті» зустрілися зі збірною Парагваю U-23.

У складі збірної України U-23 на 63-ій хвилині на поле вийшов півзахисник «Руху» Олег Федор та відзначився голом. Також у цьому матчі зіграли «рухівці» Ігор Краснопір (вийшов на заміну на 63-ій хвилині) та Олексій Сич (вийшов на заміну на 76-ій хвилині), а матч закінчився з рахунком 2:2. 

 

 

Далі на олімпійську збірну чекають матчі на ОІ-2024 в груповому етапі проти Аргентини, Марокко та Іраку. Свої поєдинки «синьо-жовті» зіграють 24, 27 та 30 липня відповідно. 

Загалом за медалі літніх Олімпійських ігор-2024 змагатимуться 16 збірних в період із 24 липня до 9 серпня в семи містах Франції: Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці та Нанті. У змаганнях, згідно з регламентом, можуть взяти участь гравці, які народилися після 1 січня 2001 року. Крім того, кожна команда може внести до заявки із 18-х футболістів трьох, які старші цього віку. 

Гратимуть команди у традиційному форматі: боротьба в чотирьох групах по чотири команди, по дві найсильніші виходять у плей-оф, потім — чвертьфінали, півфінали, матч за третє місце й фінал (9 серпня у Парижі на стадіоні «Парк де Пренс»). 

Нагадаємо, у червні Олег Федор та Ігор Краснопір в складі олімпійської збірної України тріумфували на турнірі Моріса Ревелло у Франції.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини