МАТЧ «РУХ» – «ДИНАМО» МОВОЮ ЧИСЕЛ ТА ФАКТІВ

 

Продовження гольової домашньої серії «жовто-чорних» у чемпіонаті, ювілейний матч Віталія Пономарьова і низки гравців львівської команди та інші факти матчу «Рух» – «Динамо».

 

 

Завершилися безпрограшні серії «Руху» в УПЛ: загальна, яка тривала 6 ігор: 2 перемоги та 4 нічиї та на своєму полі – 6 ігор: 3 перемоги та 3 нічиї. Водночас це вшосте в УПЛ львів’яни поступились з рахунком 1:2, в тому числі 3-й раз на своєму полі.

Рекордна гольова серія «жовто-чорних» у домашніх матчах в чемпіонаті триває 7 ігор (11 голів).

«Рух» при Віталію Пономарьову провів 45-й матч у всіх турнірах: 43-й – в УПЛ та 2 – в Кубку. У цих матчах львів’яни здобули 16 перемог, 19 разів зіграли внічию та зазнали 10 поразок, м’ячі 58-43.

Низка «рухівців» у матчі з «Динамо» провели свої ювілейні матчі. Зокрема, автор голу у ворота киян Роман Дідик зіграв свій 60-й матч в УПЛ у складі «жовто-чорних», з них 5-й – у статусі капітана команди. Дмитро Ледвій зіграв 30-й поєдинок в чемпіонатах України. Тоді як Ілля Квасниця провів 40-й матч в складі «Руху»: 38-й - в УПЛ та 2 – в Кубку, а Євгеній Пастух –  30-й: 28-й - в УПЛ та 2 – в Кубку.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини