МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ-2» ПЕРЕМІГ «НАФТОВИК» ТА ВИЙШОВ У ФІНАЛ

 

У півфіналі Меморіалу Ернеста Юста «Рух-2» зустрівся з «Нафтовиком», який у попередній стадії змагань вибив із турніру «Рух» U-19.

Підопічні Володимира Безуб’яка домінували у першій половині зустрічі, а найактивнішим на полі був Непейпієв. Так, спочатку після епізоду за його участі та боротьби у карному майданчику м’яч влучив у поперечину. Згодом Столярчук вивів Непейпієва на ударну позицію – постріл Руслана парирував голкіпер Ще одного разу вінгер «жовто-чорних» змістився з флангу в центральну зону та пробив здалеку, втім і тут воротар спіймав м’яч. Також голкіпер врятував бориславців і після сольного проходу та удару Столярчука. Гравці «Нафтовика» ж намагались відповідати дальніми ударами, проте вони не несли загрози володінням Маркіяна Бакуса.  

Втім на початку другого тайму гості таки змінили хід поєдинку та почали більше контролювати м’яч і створювати нагоди поблизу воріт «Руху-2». Зокрема, кілька разів у гру довелося вступати Бакусу, який нейтралізував всю небезпеку своїми сейвами. «Рухівці» ж змогли забити після розіграшу стандарту, втім арбітр скасував взяття воріт через офсайд. Згодом львів’яни ледь не забили після ще однієї подачі зі штрафного – удар Короля відбив голкіпер. Та все ж «жовто-чорні» відзначились голом: Непейпієв підібрав м’яч за межами карного майданчика після чергового стандарту і зрячим ударом у дальній кут здобув перемогу для «Руху-2».

Наступного тижня у неділю, 31 березня, підопічні Володимира Безуб’яка у фіналі змагань зустрінуться з командою «Куликів-Білка», яка напередодні перемогла «П’ятничани» з рахунком 1:0.

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Плей-офф, 1/2 фіналу. «Рух-2» (Львів) – «Нафтовик» (Борислав) 1:0 (0:0)

24 березня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Гол: Непейпієв, 85

«Рух-2» U-19: Бакус, Кітела, Дуць, Матвіїв, Михальчук, Хмельовський (Король, 62), Столярчук, Добрянський (Русяк, 46), Лебідь (Музичук, 46), Теслюк (Ніколаєв, 57), Непейпієв


loading...

0 коментарів

    Схожі новини