МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ-2» – СРІБНИЙ ПРИЗЕР ТУРНІРУ

 

Основний час фінального поєдинку проти «Куликова-Білки» завершився внічию 2:2, а голи за «жовто-чорних» забивали Теслюк і Русяк. Тоді як у серії пенальті, попри два сейви Герети, влучнішими були суперники – 2:3.

У фіналі Меморіалу Ернеста Юста «Рух-2» зустрівся з об’єднаною командою «Куликів-Білка». Активніше перші хвилини провели гості, зі стандартів загрожуючи воротам Юрія-Володимира Герети. Та далі «жовто-чорні» перехопили ініціативу та провели кілька цікавих атак, проте не змогли реалізувати свої нагоди. Водночас свій стандарт «рухівці» таки використали – голом після подачі з кутового на 35-ій хвилині відзначився Денис Теслюк. Втім ще до перерви «Куликів-Білка» зрівняв рахунок у матчі зусиллями Гладкого. 

Дебют другого тайму був вдалим для львів’ян, адже швидку атаку на 50-ій хвилині точним пострілом завершив Назар Русяк. Проте гості відігралися вдруге і знову для цього їм знадобилося лише п’ять хвилин – гол забив Яворський. До кінця основного часу команди більше не забивали і доля фіналу вирішувалась у серії пенальті. Справжню майстерність проявили голкіпери обох команд, адже і Герета, і Данкович відбили по два одинадцятиметрових у виконанні своїх опонентів. Водночас Михальчук пробивав останній пенальті у серії та схибив, пробивши повз ворота. 

У підсумку, «Рух-2» поступився у серії пенальті та здобув срібні медалі Меморіалу Ернеста Юста. Наступний свій матч підопічні Володимира Безуб’яка зіграють у суботу, 6 квітня, проти «Локомотива» у 22-му турі Другої ліги. 

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Фінал. «Рух-2» (Львів) – «Куликів-Білка» 2:2 (1:1), серія пенальті 2:3

30 березня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Теслюк, 35 Русяк, 50 – Гладкий, 40, Яворський, 55

Серія пенальті: Береза 0:1, Кітела 1:1, Шарабура 1:2, Русяк 1:2 (сейв голкіпера), Іваночко 1:3, Артур Федор 1:3 (сейв голкіпера), Малецький 1:3 (сейв голкіпера), Ніколаєв 2:3, Білий 2:3 (сейв голкіпера), Михальчук 2:3 (повз ворота)

«Рух-2» U-19: Герета, Кітела, Дуць, Матвіїв, Михальчук, Хмельовський (Добрянський, 78), Столярчук (Король, 69), Русяк, Музичук (Ніколаєв, 87), Теслюк (А. Федор, 78), Непейпієв


loading...

0 коментарів

    Схожі новини