«РУХ-2» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «ЛОКОМОТИВОМ»

 

У 22-му турі Другої ліги «Рух-2» на своєму полі приймав київський «Локомотив». У склад львів’ян після травм повернулися Слюсар та Товарницький. Водночас дебютував за «жовто-чорних» й Клайвер.

Бразильський вінгер чудово проявив себе вже на перших хвилинах, віддавши асист на Теслюка, який вже на 5-ій хвилині відкрив рахунок у матчі. Ще за мить Денис вискочив віч-на-віч з голкіпером, але не зміг його переграти та відзначитись вдруге. Тоді як у середині тайму кияни забили зусиллями Кратова та зрівняли рахунок. Перед перервою чудову нагоду мав Непейпієв, але в останній момент нападник «Руху-2» втратив рівновагу і не зумів пробити по воротах, вибігаючи в перспективну атаку.

Дебют другого тайму також вийшов дуже вдалим для «жовто-чорних»: Столярчук віддав на Непейпієва, який вдало розібрався із захисниками на фланзі та прострілив на Музичука, а Максим скерував м’яч у сітку – 2:1. Втім львів’яни не змогли втримати переможний рахунок і пропустили у компенсований час, коли голом на 90+1-й хвилині відзначився Мордас.

Відтак, втрачена перемога «Руху-2» і підсумковий рахунок 2:2. В наступному турі підопічні Володимира Безуб’яка зустрінуться з «Кременем-2».

 

 

Друга ліга України. 22 тур. «Рух-2» (Львів) – «Локомотив» (Київ) 2:2 (1:1) 

6 квітня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Теслюк, 5, Музичук, 53 – Кратов, 27, Мордас, 90+1

Попередження: Непейпієв, 21, Русяк, 29, Дуць, 71

«Рух-2»: Бакус, Кітела, Товарницький, Слюсар (Дуць, 46), Михальчук, Хмельовський (Король, 46), Столярчук, Русяк, Теслюк (Музичук, 46), Непейпієв (Герега, 90+4), Клайвер (Ніколаєв, 76)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини