ВІДБІР В АКАДЕМІЮ «РУХУ». ПЕРЕГЛЯД ГРАВЦІВ 2015 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

 

В Академії «Руху» у розпалі відбір талановитих юних футболістів. Цього разу свої можливості продемонстрували наймолодші гравці – хлопці 2015 року народження. 

Загалом скаути та тренери переглянули понад 100 дітей з різних куточків України. Перед початком відбору діти зареєструвались, отримали картку учасника та приступили до виконання завдань: біг, станція гри 1 в 1, ведення м’яча і демонстрація техніки, а також, звісно, футбол.

«Це наразі наймолодша вікова категорія – діти 2015 року народження. Звичайно, вони ще дуже маленькі, але ми звертаємо увагу на їхню швидкість та фізичні якості. До нас на перегляд приїхали діти, які продемонстрували досить хороший рівень. Фактично, цю вікову категорію ми набираємо з нуля, адже набору в цю вікову групу в нас ще не було. Очікуємо, що хтось з талановитих хлопців потрапить в Академію «Руху». 

Навіть якщо не цього року, то дані футболістів зберігаються в нашій базі, клуб і надалі за ними слідкуватиме та переглядатиме в інших командах та турнірах. Діти по-різному розвиваються і комусь потрібно більше часу, аби проявити себе. Тож ті, хто одразу не пройшов відбір, не мають опускати руки – можливо, через рік ви потрапите сюди знову і виборете можливість потрапити в Академію «Руху», – розповів керівник скаутингу та селекції ФК «Рух» Олег Гарас.

 

 

Найталановитіші діти, які добре проявили себе на перегляді, потраплять у другий етап відбору. Зокрема, вони пройдуть тижневий цикл тренувань в Академії «Руху».

«Приїхало доволі багато дітей, які дуже старались проявити себе – приємно дивитись на їхні враження перші емоції. Вони бачать ці умови в Академії, хочуть тут залишитись, отримують задоволення від процесу, особливо в цей важкий для країни час. 

Є діти яких ми вже відібрали, подивимось, скільки пройдуть в наступний етап. Тренери та скаути звертають увагу на технічність хлопців, їхню роботу з м’ячем, швидкісні та фізичні дані. Важливо побачити ці задатки в дитині і розвивати їх. З вересня ця вікова група футболістів 2015 року народження почне своє навчання в клубній Академії. «Рух» зробить все можливе, аби виховати майбутніх чемпіонів, патріотів та гідних людей», – зазначив тренер АФ «Рух» Андрій Шибко.  

 

 

Додамо, що наступними відбір проходитимуть гравці 2008 року народження. Він відбудеться у п’ятницю, 7 червня. Також у вихідні відбудеться перший етап відбору у ще дві вікових категорії: 2009 року народження (у суботу, 8 червня) та 2010 року народження (у неділю, 9 червня). 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини