МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ-2» ПЕРЕМІГ «КОРМІЛ» В 1/8 ФІНАЛУ

 

Гол Максима Музичука на 89-ій хвилині матчу вивів «жовто-чорних» у чвертьфінал змагань.

 

 

В 1/8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста «Рух-2» на своєму полі приймав яворівський «Корміл». «Жовто-чорні» одразу ж взяли м’яч під свій контроль, але гості добре оборонялись та не давали львів’янам створити небезпечні моменти. Та все ж Михальчук чудовою дальньою передачею вивів на ударну позицію Теслюка – захисник встиг заблокувати удар Дениса. Гравці «Корміла» відповіли ударом зі штрафного, проте м’яч пролетів значно вище воріт. 

У другій половині матчу «рухівці» продовжили контролювати гру та все ж львів’янам не вистачало гостроти поблизу воріт «Корміла». Втім наприкінці матчу до атаки підключився центральний захисник Дуць та віддав передачу на Музичука і Максим прицільним ударом з-за меж карного майданчика скерував м’яч у дальній кут воріт та приніс мінімальну перемогу «Руху-2».

Відтак підопічні Володимира Безуб’яка крокують у чвертьфінал. Водночас на турнірі зіграє ще одна команда вихованців Академії «жовто-чорних»: у неділю, 10 березня, «Рух» U-19 зустрінеться з командою «Blago-Юність». Цей матч розпочнеться о 12:00. 

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Плей-офф, 1/8 фіналу. «Рух-2» (Львів) – «Корміл» (Яворів) 1:0 (0:0).

9 березня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Гол: Музичук, 89

«Рух-2»: Герета, Кітела, Матвіїв, Дуць, Михальчук (Кусий, 83), Хмельовський, Столярчук, Русяк (Король, 46), Лебідь (Музичук, 46), Непейпієв (Ніколаєв, 83), Теслюк


loading...

0 коментарів

    Схожі новини