«РУХ-2» У ВІННИЦІ ПРОГРАВ «НИВІ»

 

На початку другого тайму Віктор Ніколаєв відкрив рахунок у матчі, але наприкінці гри дубль оформив Загорулько та приніс перемогу вінничанам – 1:2. 

 

 

У 19-му турі Другої ліги «Рух-2» завітав у Вінницю, де зустрівся з місцевою «Нивою». Господарі з перших хвилин взяли ініціативу у свої руки і вже на 2-ій хвилині створили небезпечний момент. Так, після атаки лівим флангом Страшкевич пробивав з близької дистанції, але не влучив у ворота. Після цього вінничани ще кілька разів потурбували Бакуса – голкіпер «жовто-чорних» впевнено нейтралізовував загрозу. Також у середині першого тайму Загорулько небезпечно бив головою, втім м’яч пролетів вище воріт. 

А на старті другої половини гри той таки Загорулько змістився з флангу у центр та пробив із середньої дистанції у поперечину. Тоді як «рухівці» використали свій момент: Непейпієв розібрався із суперниками на лівому фланзі та прострілив на дальню стійку, де Ніколаєв переправив м’яч у сітку та відкрив рахунок у матчі. Згодом Карабін на дриблінгу пройшов кількох суперників і віддав на Музичука, який проштовхував м’яч у ворота, але влучив у голкіпера. Після цього «Нива» створила чудову нагоду, аби забити, проте з вбивчої позиції Рогульський пробив вище воріт. Музичук мав ще один момент, коли «жовто-чорні» перехопили м’яч неподалік від штрафного майданчика вінничан – з потужним пострілом Музичука впорався голкіпер. Тоді як «Нива» заробила право на пенальті – Загорулько заробив одинадцятиметровий, який сам і реалізував. За кілька хвилин він мав можливість вивести господарів уперед, але після технічних дій у штрафному майданчику «рухівців» пробив повз ворота. Проте Загорулько таки відзначився вдруге – блискучим ударом зі штрафного він вирвав для вінничан перемогу на 89-ій хвилині. 

У підсумку, прикра поразка «рухівців» 1:2. Свій останній у цьому році поєдинок «жовто-чорні» зіграють у понеділок, 27 листопада. Зокрема, у Стрию «Рух-2» зустрінеться зі «Скалою 1911» – це перенесений матч 17 туру Другої ліги, який команди не зіграли кілька тижнів тому через затяжну повітряну тривогу в Україні. 

 

 

Друга ліга України. 19 тур. «Нива» (Вінниця) – «Рух-2» (Львів) 2:1 (0:0)

23 листопада 2023 року. Вінниця, Центральний міський стадіон

Голи: Загорулько, 82 (пен.), 88 – Ніколаєв, 49 

Попередження: Товарницький, 42

«Рух-2»: Бакус, Михальчук (Цюрпалевич, 16), Дуць, Товарницький, Гришкевич, Хмельовський, Добрянський (Король, 89), Карабін, Непейпієв, Ніколаєв (Обаміна, 84), Музичук


loading...

0 коментарів

    Схожі новини