«РУХ-2» ПОСТУПИВСЯ «ДРУЖБІ»

 

Долю протистояння вирішив гол, забитий наприкінці зустрічі.

У 14-му турі Другої ліги «Рух-2» приймав вдома одного з лідерів чемпіонату – «Дружбу» з Мирівки. Статус суперника не знітив молодих гравців львівської команди, тож у першому таймі глядачі побачили рівний футбол. Господарі непогано комбінували і зрештою навіть забили гол, втім взяття воріт арбітр не зафіксував, зауваживши у Кваса офсайд. Згодом на ударній позиції опинився Гришкевич, але пробив вище. Також загострював ситуацію біля воріт «Дружби» Михайлів, промчав флангом та зробив простріл до штрафного, на який, на жаль, ніхто з партнерів не відгукнувся. Більш досвідчені гості теж намагались шукати щастя біля воріт Герети, і Юрій двічі був змушений вступати у гру, а в одному з випадків за «Рух-2» зіграла стійка.  

По перерві та сама стійка вже виручила гостей після удару Непейпієва. Класну контратаку розвинули свіжі гравці «жовто-чорних»: Штокал обікрав суперника і промчав до воріт, а Коваль завдав удару, та не влучив у площину. Зрештою, досвід суперників взяв гору на 80-ій хвилині: «Дружба» використала одну зі своїх нечисленних нагод і забила гол. Претендувало на пенальті падіння Штокала у штрафному гостей, втім, свисток судді у цьому епізоді чомусь промовчав. У підсумку, «Рух-2» мінімально поступився «Дружбі», а в наступному турі поїде в гості до «Кудрівки».   

 

 

Друга ліга України. 14 тур. «Рух-2» (Львів) – «Дружба» (Мирівка) 0:1 (0:0)

21 жовтня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Порохня, 81

 «Рух-2»: Герета, Михайльчук, Дуць, Товарницький, Гришкевич, Довгий, Карабін, Добрянський (Штокал, 74), Непейпієв (Коваль, 74 (Лебідь, 90)), Михайлів (Ніколаєв, 60), Квас (Музичук, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини