«РУХ-2» У СПАРИНГУ ПРОГРАВ «МИНАЮ»

 

«Жовто-чорні» у товариській грі в Ужгороді пропустили шість голів від представника УПЛ у своєму першому у 2024 році спарингу.

 

 

«Рух-2» в Ужгороді провів свій перший спаринг в рамках зимових зборів, а суперником «жовто-чорних» став «Минай». Молодь львів’ян лиш нещодавно вийшла з відпустки та готується до весняної частини сезону у Другій лізі.

Матч стартував із моменту у «Руху-2». Зокрема, Русяк вже на 2-ій хвилині змістився з лівого фангу в центр та пробив з-за меж штрафного майданчика, але не влучив у ворота. А «Минай» свій перший дійсно небезпечний момент створив на 17-ій хвилині. Так, Устименко зібрав на собі кількох захисників, втім зумів небезпечно пробити по воротах – Бакус врятував свою команду. А за чотири хвилини закарпатці відкрили рахунок у матчі: захисник «Миная» розрізаючим пасом вивів Устименка на ударну позицію і той поцілив у дальній кут. Тоді як на 34-ій хвилині Кораблін обікрав захисника та взяв на себе ініціативу – змістився ближче до воріт і влучно пробив, подвоївши перевагу «Миная». «Рухівці» відповіли дальнім ударом Грабовецького, але м’яч після рикошету пролетів над поперечиною. На 43-ій хвилині закарпатці забили третій гол зусиллями Устименка, проте арбітр не зарахував взяття воріт через офсайд.  

Другий тайм «Минай» розпочав активно і таки забив втретє – гол на рахунку Тищука. Згодом «жовто-чорних» врятував Кусий, головою винісши м’яч з лінії воріт. Та це не вберегло львів’ян, адже далі «Минай» забив ще тричі: на 59-ій хвилині відзначився Ременяк, потім влучний дальній постріл на 62-ій хвилині здійснив Булеза, а на 72-ій хвилині дубль оформив Кораблін, встановивши остаточний рахунок у матчі – 0:6. 

Свій наступний «Рух-2» зіграє 4 лютого проти «Агробізнесу». Крім того, підопічні Володимира Безуб’яка братимуть участь в Меморіалі Ернеста Юста, а суперниками «жовто-чорних» на груповому етапі будуть брюховицький «Легінь», «Поділля» з Великої Березовиці та ФК «Жовква».

 

 

Товариський матч. «Минай» – «Рух-2» (Львів) 6:0 (2:0)

27 січня 2024 року. Ужгород

Голи: Устименко, 21, Кораблін, 34, 72, Тищук, 49, Ременяк, 59, Булеза, 62

«Рух-2»: Бакус, Гришкевич, Дуць, Король (Кусий, 46), Михальчук (Бейзик, 46), Хмельовський, Русяк, Добрянський (ГНП, 85), Грабовецький (Лебідь, 63), Ніколаєв, Мисик


loading...

0 коментарів

    Схожі новини