«РУХ-2» У ДЕРБІ ПЕРЕМІГ «КАРПАТИ-2»

 

Перемогу «жовто-чорним» принесли голи Довгого та Карабіна.

 

 

Друге коло у Другій лізі для «Руху-2» розпочалося із дербі проти «Карпат-2». «Жовто-чорні» хотіли взяти реванш за неприємну поразку у першому колі, тож були дуже вмотивовані на цю гру. 

Втім першу нагоду у матчі створили саме «Карпати-2»: Сидун відібрав м’яч поблизу штрафного майданчику «рухівців» та одразу ж пробив, але Герета врятував команду. Водночас «жовто-чорні» створили мали кілька нагод після кутових, проте не скористались ними. Загалом у першому таймі була рівна гра та багато боротьби. А у компенсований час Фетько картинно впав у штрафному майданчику «Руху-2», за що арбітр показав йому друге попередження, відтак «зелено-білі» залишились у меншості.

Другий тайм розпочався з того, що команди знову опинились у рівних складах. Так, Артур Федор після виходу на заміну встиг отримати дві жовтих картки, за що був вилучений з поля. Проте згодом Довгий підключився до атаки і головою замкнув подачу Гереги, відкривши рахунок у матчі. Невдовзі Рогачов міг подвоювати перевагу «рухівців», втім з його пострілом впорався голкіпер. А вже у наступній атаці «Карпати-2» зрівняли рахунок у матчі – відзначився Сидун. Та вже за кілька хвилин «жовто-чорні» знову вийшли вперед: Карабін протягнув м’яч у центрі поля і влучно пробив здалеку. «Зелено-білі» мали момент наприкінці матчу, але Товарницький заблокував потужний удар впритул.

У підсумку, перемога «Руху-2» у дербі. В наступному турі «жовто-чорні» зіграють на виїзді зі «Скалою 1911».

 

 

Друга ліга України. 16 тур. «Карпати-2» (Львів) – «Рух-2» (Львів) 1:2 (0:0)

5 листопада 2023 року. Львів, стадіон «Україна»

Голи: Сидун, 64 – Довгий, 59, Карабін, 67 

Попередження: Рогачов, 35, А. Федор, 46, Підгурський, 57

Вилучення: Фетько, 45+1 (друге попередження) – А. Федор, 49 (друге попередження)

«Рух-2»: Герета, Михальчук (Гришкевич, 46), Дуць, Товарницький, Герега (Кусий, 60), Довгий, Підгурський, Рогачов, Непейпієв (Добрянський, 88), Михайлів (А. Федор, 46), Карабін


loading...

0 коментарів

    Схожі новини