«РУХ-2» НА ВИЇЗДІ ПЕРЕМІГ «СКАЛУ 1911»

 

«Жовто-чорні» у непростому поєдинку в Стрию перемогли з рахунком 2:1 завдяки голам Карабіна та Музичука.

 

 

«Рух-2» приїхав на свій завершальний матч у 2023 році у Стрий, де зустрівся зі «Скалою 1911». Команди грали перенесений матч 17-го туру Другої ліги, адже кілька тижнів тому вони не зіграли цей поєдинок через затяжну повітряну тривогу в Україні.

З перших хвилин матчу «Скала 1911» взяла м’яч під свій контроль, а їхні футболісти кілька разів пробивали по воротах «Руху-2» – ці постріли заблокували гравці «жовто-чорних». На 14-ій хвилині стрияни створили перший небезпечний момент: Напуда несподівано вискочив з-за спин захисників та з кількох метрів у поперечину, переправляючи у ворота м’яч після дальнього удару. А вже у наступній атаці свій момент використали «рухівці»: Карабін у штрафному майданчику прийняв навіс Добрянського, технічно обіграв захисників «Скали 1911» та влучно пробив, відкривши рахунок у матчі. Але на 20-ій хвилині команди були змушені покинути поле на дві години – по всій Україні знову пролунала повітряна тривога. Після повернення гравців і до перерви була рівна гра та багато боротьби. Найнебезпечніший момент наприкінці тайму був у «Скали 1911»: Яната потужно пробив зі штрафного і м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт. 

Другий тайм розпочався з двох ударів впритул після кутового, який розіграли стрияни, але Харечко здійснив два блискучих сейви. Згодом Лісовик розхитав захисників «Руху-2», пройшов у штрафний майданчик та пробив – м’яч пролетів повз ворота. «Скала 1911» продовжила тиснути на ворота львів’ян і знову фантастичну гру на лінії продемонстрував Харечко, коли Мазур небезпечно бив з лінії карного майданчика. А на 60-ій хвилині стрияни заробили право на пенальті, який реалізував Авер’янов. Проте «рухівці» швидко повернули собі лідерство у рахунку: Руніч вдало пройшов флангом і попри підштовхування суперника у спину втримався на ногах та викотив м’яч під удар Музичуку, який у боротьбі із захисником використав свій момент. Наприкінці гри Пучковський протиснув захист «жовто-чорних» і пробивав у ближній кут воріт, втім вкотре яскравий сейв здійснив 16-річний Харечко. За мить Руніч міг забивати третій гол львів’ян, але залишившись на самоті у штрафному майданчику «Скали 1911» Василь не влучив у ворота. Тоді як фінальний штурм стриян не приніс їм результату, адже знову Харечко врятував свою команду після удару впритул від голкіпера Завгороднього, який підключився до стандарту.

У підсумку, перемога «Руху-2» з рахунком 2:1. «Жовто-чорні» закінчують 2023 рік на 9-му місці у турнірній таблиці Другої ліги, маючи у своєму активі 23 очка і поступаючись лише за додатковими показниками вінницькій «Ниві». Наступний матч львів’яни зіграють вдома проти «Тростянця», базова дата поєдинку – 23 березня 2024 року.

 

 

Друга ліга України. 13 тур. «Скала 1911» (Стрий) – «Рух-2» (Львів) 1:2 (0:1)

27 листопада 2023 року. Стрий, стадіон «Сокіл»

Голи: Авер’янов, 60 (пен.) – Карабін, 16, Музичук, 64

Попередження: Карабін, 20, Столярчук, 39, Дуць, 52, Довгий, 66, Лях, 76, Руніч, 90+2

«Рух-2»: Харечко, Лях, Дуць, Товарницький, Лапко, Довгий, Добрянський (Музичук, 46), Столярчук, Непейпієв, Руніч, Карабін


loading...

0 коментарів

    Схожі новини