«РУХ-2» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИВСЯ «ЗВЯГЕЛЮ»

 

Єдиний у матчі гол наприкінці першого тайму забив Андрущенко.

 

 

У перенесеному матчі 13-го турі Другої ліги «Рух-2» зустрівся зі «Звягелем». Попередній матч «жовто-чорних» проти «Скали 1911» не відбувся, адже гру перенесли через повітряну тривогу. Водночас матч у Звягелі також розпочалась з повітряної тривоги – вже на 4-ій хвилині команди відправились в укриття, де провели майже 2 години. 

Після повернення на поле активнішими були «рухівці». Так, спочатку після подачі зі штрафного на м’ячі опинився Герега, але влучив у воротаря. Згодом Непейпієв змістився з флангу і небезпечно пробивав – м’яч після рикошету від захисника розминувся зі стійкою. Втім далі м’яч більше контролював «Звягель». Це вилилося у забитий м’яч на 37-ій хвилині, коли пройшла атака лівим флангом і м’яч потрапив до Андрущенка, який красивим обвідним ударом влучив у дальню дев’ятку воріт. Наприкінці тайму «Звягель» провів схожу атаку: на цей раз пробивав Фесенко і у цьому епізоді постріл парирував Бакус. 

На початку другого тайму воротар «Руху-2» знову здійснив кілька ефектних сейвів після ударів Ндукве, а особливо яскраво Бакус зіграв, коли відбив постріл зі штрафного у виконанні нападника «Звягеля». Ще одного разу «жовто-чорних» виручив Дуць: захисник вибив м’яч, який летів у пусті ворота після моменту зі стандарту у господарів. А на 69-ій хвилині «Звягель» залишився у меншості – друге попередження отримав Чередниченко, який грубо зіграв проти Рогачова, який у цьому епізоді отримав травму і був змушений покинути поле. У більшості «рухівці» намагались зрівняти рахунок і чудову нагоду мав Непейпієв, коли він увірвався в штрафний майданчик і влучив м’ячем у стійку. «Звягель» за кілька хвилин відповів ударом Фесенка у поперечину.

У підсумку, мінімальна поразка «Руху-2». В наступному матчі «жовто-чорні» 23 листопада у Вінниці зіграють з «Нивою».

 

 

Друга ліга України. 13 тур. «Звягель» – «Рух-2» (Львів) 1:0 (1:0)

15 листопада 2023 року. Звягель, стадіон «Авангард»

Голи: Андрущенко, 37

Попередження: Герега, 28, Довгий, 49, Рогачов, 57, Король, 75, Гришкевич, 79

Вилучення: Чередниченко, 69 (друге попередження)

«Рух-2»: Бакус, Лях, Дуць, Товарницький, Герега (Гришкевич, 46), Довгий, Добрянський (Музичук, 63), Рогачов (Король, 71), Непейпієв, Руніч (Ніколаєв, 83), Карабін


loading...

0 коментарів

    Схожі новини