МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ-2» ЗДОБУВ ДРУГУ РОЗГРОМНУ ПЕРЕМОГУ

 

«Жовто-чорні» перемогли «Жовкву» 6:1 і забезпечили собі перше місце у групі та вихід в 1/16 фіналу турніру.

У другому турі Меморіалу Ернеста Юста «Рух-2» зустрівся з «Жовквою». «Жовто-чорні» одразу ж взяли м’яч під свій контроль та створювали моменти поблизу воріт суперника. Так, після навісу Гришкевича Артур Федор головою пробив повз ворота. А на 17-ій хвилині «рухівці» провели швидку атаку лівим флангом і Хмельовський викотив на Музичука, який переправив м’яч у сітку та відкрив рахунок у матчі. Згодом львів’яни заробили штрафний: Мисик навісив на вільного Музичука і Максим ударом головою оформив дубль. Згодом Грабовецький небезпечно стріляв здалеку, але не влучив у ворота. Тоді як «Жовква» спіймала «жовто-чорних» на помилці у захисті й після перехоплення м’яча та передачі на пусті ворота Доманчук скоротив відставання у рахунку. Та ще до перерви «рухівці» відновили перевагу у два голи – чудову комбінацію точним ударом завершив Король.

А в другому таймі «Рух-2» відзначився ще тричі. Зокрема, спочатку Лебідь елегантною передачею вивів Музичука віч-на-віч з голкіпером: Максим технічно переграв воротаря та відзначився хет-триком. А згодом свій гол забив і Лебідь, замкнувши простріл з правого флангу. Після цього чергова атака «рухівців» правим флангом закінчилася невдалими діями в обороні гравців «Жовкви» і Мариняк зрізав м’яч у власні ворота. Також свої нагоди відзначитись мали Добрянський та Ніколаєв, але вони не реалізували свої моменти. Водночас наприкінці гри забив ще й Хмельовський, проте його взяття воріт не зарахували через офсайд. 

У підсумку – розгромна перемога «Руху-2» з рахунком 6:1. Підопічні Володимира Безуб’яка за тур до кінця гарантували собі перше місце у групі та вихід в 1/16 фіналу Меморіалу Ернеста Юста. В заключному поєдинку групового етапу «жовто-чорні» зіграють з «Поділлям» із Великої Березовиці. 

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Груповий етап. Другий тур. «Рух-2» (Львів) – ФК «Жовква» 6:1 (3:1)

17 лютого 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Музичук, 17, 34, 61 Король, 44, Лебідь, 65, Мариняк, 73 (автогол) – Доманчук, 38

«Рух-2»: Бакус (Воробйов, 61), Гришкевич (ГНП, 60), Кусий, Паращук, Михальчук, Хмельовський, Король (Добрянський, 46), Грабовецький (Русяк, 46), Мисик (Лебідь, 46), Музичук (Бейзик, 61), А. Федор (Ніколаєв, 46)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини