МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА «РУХУ-2» У СТАРТОВОМУ ПОЄДИНКУ

 

«Жовто-чорні» у першому турі перемогли «Легінь» завдяки голам Артура Федора і Добрянського, а також автоголу гравця брюховецької команди.

«Рух-2» розпочав виступи на Меморіалі Ернеста Юста. Зокрема, у першому турі підопічні Володимира Безуб’яка на своєму полі приймали «Легінь» з Брюхович. 

Львів’яни одразу ж взяли м’яч під свій контроль та почали конструювати свої атаки. Так, після розіграшу кутового та подачі з флангу Ніколаєв опинився на хорошій ударній позиції, але не влучив у ворота. Згодом до однієї з атак «жовто-чорних» підключився Кусий та небезпечно бив здалеку – голкіпер здійснив сейв. Ще в одному епізоді Ніколаєв вже обіграв воротаря «Легеня» та намагався пробити, втім захисники брюховецької команди підстрахували свого голкіпера й вибили м’яч. А ще за кілька хвилин Русяк залишився на самоті у карному майданчику та бив головою – м’яч влучив у поперечину. Наприкінці тайму «Легінь» створив свій момент, проте блискуче на лінії зіграв Бакус. 

Другий тайм також проходив за тотальної переваги «Руху-2», та на відміну від першої половини гри «жовто-чорні» забили, зокрема – зіграли заміни у виконанні Володимира Безуб’яка. Так, спочатку на 67-ій хвилині Музичук блискуче розібрався із захисниками та викотив під удар Артура Федора, але його випередив Танечник, який зрізав м’яч у власні ворота. А за 7 хвилин Добрянський блискуче виконав штрафний та забив ефектний другий гол. Тоді як на 86-ій хвилині Артур Федор вдало зіграв у відборі та вискочив віч-на-віч з голкіпером, переграв його та встановив остаточний рахунок у матчі – 3:0 на користь «жовто-чорних».

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Груповий етап. Перший тур. «Рух-2» (Львів) – «Легінь» (Брюховичі) 3:0 (0:0).

10 лютого 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Танечник, 67 (агвтогол), А. Федор, 86, Добрянський, 74

«Рух-2»: Бакус, Гришкевич, Дуць, Кусий (Паращук, 82), Михальчук, Хмельовський (ГНП, 86), Король (Добрянський, 46), Русяк (Грабовецький, 46), Мисик (Лебідь, 61), Ніколаєв (Музичук, 46 (Бейзик, 82)), Альваренга (А. Федор, 61)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини