«РУХ-2» РОЗГРОМИВ ДУБЛЕРІВ «МЕТАЛУРГА»

 

«Жовто-чорні» забили 8 голів у ворота суперників, покер в активі Василя Руніча. 

У 12-му турі Другої ліги «Рух-2» приймав у рідних стінах дублерів запорізького «Металурга». Суперник підходив до звітної зустрічі з програшною серією, яка налічувала уже 7 поєдинків. Не найкращий настрій був і в «жовто-чорних», які святкували свою останню перемогу в чемпіонаті ще 3 тури тому над «Кременем-2». Тож бойовий настрій господарів був помітний вже зі стартових хвилин: Рогачов був зобов’язаний виводити свою команду уперед, але гостей виручив кіпер. Несподіваний пропущений гол від запоріжців (результативну контратаку «Металурга-2» на 8-ій хвилині завершив Толок) тільки розлютив «рухівців»: Руніч продемонстрував свій високий клас і упродовж хвилини після асистів Карабіна оформив дубль – 2:1. Міг забивати і Непейпієв, але після його удару всередині першого тайму м’яч пролетів поруч з дальньою стійкою. Своє вагоме слово сказав і капітан «Руху-2»: Дуць виграв боротьбу на другому поверсі після подачі з кутового і зробив рахунок 3:1. «Жовто-чорні» ще до перерви вчетверте відзначились у воротах суперників, але арбітр зафіксував офсайд у Непейпієва.     

По перерві «Рух-2» не зменшував обертів, в тому числі, й Руніч, який в елегантному стилі ще двічі розписався у воротах «Металурга-2», оформивши покер у поєдинку. Між голами Руніча забивали і гості (відзначився Хуссін, скориставшись помилкою нашої оборони при розіграші м’яча), але цей гол гостям не допоміг уникнути розгрому. «Жовто-чорні» і надалі були націлені на ворота суперників, і в одній з таких атак відзначився Підгурський, пробивши точно в нижній кут. А через кілька хвилин навіс Кітели замкнув подачу Кітели з флангу і зробив рахунок 7:2. Фінальну крапку в цій грі поставив Лебідь. У підсумку, 8:2 – «Рух-2» здобув розгромну перемогу над «Металургом-2», а в наступному турі завітає в гості до одного з лідерів Другої ліги – «Звягеля». 

 

 

Друга ліга України. 12 тур. «Рух-2» (Львів) – «Металург-2» (Запоріжжя) 8:2 (3:1)

11 жовтня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Руніч, 12, 13, 57, 63, Дуць, 33, Підгурський, 69, Непейпієв, 76, Лебідь, 90+2 – Толок, 8, Хуссін, 62

Попередження: Дуць, 60

«Рух-2»: Герета, Михальчук, Дуць, Слюсар (Товарницький, 27), Кітела, Підгурський, Рогачов, Непейпієв (Лебідь, 79), Карабін (Штокал, 79), Михайлів (Довгий, 46), Руніч (Музичук, 70).  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини